Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De Philips Sonicare DiamondClean Smart is een nieuwe slimme tandenborstel

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2017, 13:15 CategorieAccessoires

Philips heeft dit weekend een nieuwe slimme tandenborstel gepresenteerd: de Philips Sonicare DiamondClean Smart. De speciale tandenborstel zal later dit jaar, tijdens IFA 2017 in september, officieel gelanceerd worden.

De Philips Sonicare DiamondClean Smart

Philips heeft een nieuwe slimme tandenborstel aangekondigd: de Philips Sonicare DiamondClean Smart. De tandenborstel wordt later dit jaar officieel gelanceerd, tijdens de IFA-beurs in Berlijn in september. Desondanks wil de fabrikant de borstel nu al onder de aandacht brengen, om mensen erop te wijzen dat een goede gezondheid vaak begint bij de mond. De Sonicare DiamondClean Smart is volgens de fabrikant niet zomaar een tandenborstel: het is een compleet platform, waarbij je middels een app je mondgezondheid kunt volgen.

Reguliere elektrische tandenborstels doen hun werk al prima, weet Philips, maar dit platform moet ervoor zorgen dat je thuis net even een stukje verder kunt gaan als het op de verzorging van je mond aankomt. De app kan namelijk laten zien waar je niet goed gepoetst hebt. De tandenborstel zelf is voorzien van vier verschillende programma’s op drie niveau’s. Ook de kop is iets slimmer: die weet precies wat er van hem verwacht wordt tijdens het poetsen. Helaas is er nog niets bekend over de prijs en de beschikbaarheid van dit product.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.