Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Volgende Google Home is tevens een mesh wifi-router’

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2017, 9:25 CategorieBediening

Er is een nieuw gerucht verschenen over de opvolger van de Google Home: die zou namelijk ook een ingebouwde mesh wifi-router krijgen. Dat betekent dat je de slimme speaker ook voor de verbetering van je wifi-signaal in huis of de tuin kunt gebruiken.

Google Home met ingebouwde mesh wifi-router – gerucht

De Google Home is nu een aantal maanden te koop in de Verenigde Staten, maar nog niet in Nederland. Achter de schermen schijnt Google in elk geval te werken aan een opvolger van de slimme speaker, melden anonieme bronnen aan de website The Information. Google zou het namelijk overwegen om een mesh wifi-router in de volgende Home-speaker te bouwen, zodat het apparaat ook voor andere dingen kan worden ingezet in de smart home. De zoekmachinegigant verkoopt op dit moment ook al een losse mesh wifi-router.

The Information meldt dat Google al voornemens was Google Wifi te verkopen als een speaker met microfoon. Maar omdat Google Home al op de markt was, had dat voor verwarring kunnen zorgen. Mocht Google inderdaad een nieuwe Home-speaker met router gaan bouwen, dan kan dit er ook voor zorgen dat de Google Assistant beter bereikbaar wordt in huis, helemaal wanneer je er meerdere van in huis hebt staan. Daarnaast zou het bedrijf een sterkere concurrentiepositie gaan krijgen, tegenover bijvoorbeeld Alexa en Echo van Amazon.


€ 129,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 135,80

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 135,80

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 359,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 359,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 359,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.