Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De Asus Blue Cave is een draadloze router met een gat in het midden

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2017, 11:02 CategorieThuisnetwerk

Asus heeft maandag een nieuwe wifi-router aangekondigd: de Asus Blue Cave. Deze router heeft een groot rond gat in het midden. Het is nog niet bekend wanneer deze wifi-router te koop zal zijn. De prijs zal echter 180 dollar gaan bedragen.

Dit is de Asus Blue Cave

Asus is niet vies van een opvallend design als het om wifi-routers gaat. Eerder presenteerde het bedrijf al een router in de vorm van een soort spin en vandaag kondigt het bedrijf de Asus Blue Cave aan. Dit is ook een wifi-router, met in het midden een rond gat met een blauwe gloed. De router biedt ondersteuning aan voor AC2600-dualband, aangedreven door Intels nieuwe wifi-chipset en Trend Micro-beveiliging. Door die beveiliging zou elk slim apparaat op het netwerk zijn beveiligd, of het nou om een smartphone of Internet of Things-apparaat gaat.

De Asus Blue Cave biedt geen ondersteuning aan voor een mesh-netwerk, maar biedt mensen wel een app met veel mogelijkheden aan. Daarnaast is er ondersteuning voor IFTTT. Of het gat in de router nog voor voordelen zorgt, lijkt op dit moment onwaarschijnlijk — mogelijk is dit dus puur een designelement. Helaas heeft Asus nog niet laten weten wanneer we de Blue Cave kunnen kopen. Echter, de prijs van het apparaat ligt ergens rond de 180 dollar, wat omgerekend ongeveer 161 euro is. Het wachten is nu op de releasedatum.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.