Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Cortana-speaker van HP moet worden gekoppeld aan een Windows 10-pc

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2017, 12:57 CategorieBediening

Microsoft heeft laten weten dat de aankomende Cortana-speaker van fabrikant HP altijd aan een Windows 10-pc gekoppeld moet zijn. Het wordt dus geen zelfstandige speaker, zoals de Harman Kardon Invoke, maar meer een pc-accessoire voor in je smarthome.

Cortana-speaker van HP is geen zelfstandig product

Eerder onthulde Microsoft al dat onder meer HP werkt aan een Cortana-speaker voor in de smarthome. Tijdens de Computex-beurs in Taiwan heeft de softwaregigant nu gepresenteerd hoe die speaker eruit komt te zien. Het wordt een soort hoge puck die te allen tijde aan een Windows 10-pc gekoppeld moet worden. De slimme speaker van HP zal dus niet zelfstandig kunnen werken, zoals de Harman Kardon Invoke dat wel kan. Echter, Microsoft demonstreert hier een ‘visuele representatie’ van het aankomende product.

Het kan dus nog zijn dat het design van de slimme speaker zal veranderen, maar zoals het er nu naar uitziet zal de functionaliteit niet meer veranderen. HP heeft de Cortana-speaker namelijk ontwikkeld als een soort companion voor je Windows 10-pc, waardoor de connectie tussen beide apparaten dus verplicht zal zijn. Helaas heeft Microsoft verder geen details vrijgegeven van het aankomende product. Zo weten we nog niet wat de speaker zal gaan kosten en wanneer die verkrijgbaar zal zijn. Het wachten is dus nog steeds op meer informatie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.