Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Devolo brengt grote update voor Home Control-app uit

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2017, 11:21 CategorieBediening

Devolo heeft deze week een belangrijke update voor de Home Control-app uitgebracht. Het bedrijf maakt het middels de update mogelijk om je complete smart home-systeem vanuit de app in te stellen en te bedienen. De app voor iOS is reeds voorzien van de nieuwe functies, de Android-versie volgt volgens het bedrijf snel.

De verschillende functies van de Devolo Home Control-app zijn sinds de lancering twee jaar geleden continu uitgebreid. Met de nieuwste iOS-update kunnen gebruikers makkelijk regels, scenario’s, tijdcontrole-instellingen, toestelgroepen en notificaties meteen in de app aanpassen. De overeenkomende opties waren al beschikbaar, maar de gebruikers werden automatisch doorgestuurd naar Devolo Home Control in de webbrowser. Die tussenliggende stap is nu verwijderd.

Met de gratis update voegt Devolo ook een belangrijke component toe aan zijn smart home-systeem. De ontwikkelaars in Aken werken voortdurend aan uitbreidingen en verbeteringen voor het smart home-systeem, waardoor gebruikers van bestaande installaties steeds kunnen profiteren van de nieuwe functies. Alle updates zijn gratis beschikbaar.

Lees ook onze review van Devolo Home Control. Hierin bespreken we alle componenten uit het systeem en de bedieningsmogelijkheden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.