Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Home kan op de achtergrond relaxte geluiden laten horen

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2017, 9:24 CategorieBediening

Google heeft een update uitgebracht voor Google Home, waardoor de speaker nu in staat is rustige achtergrondgeluiden af te spelen. Je kunt de slimme speaker de opdracht geven je “helpen te relaxen”. Ook kun je simpelweg roepen: “speel wat achtergrondgeluiden af”.

Google Home kan achtergrondgeluiden afspelen

In het kader ‘handig om alvast te weten wanneer Google Home éindelijk naar Nederland komt’: de slimme speaker is in staat (rustig) achtergrondgeluid af te spelen dankzij een update. Met deze geluiden zouden gebruikers in theorie tot rust kunnen komen. Je kunt de achtergrondgeluiden op twee manieren activeren. Je kunt aan de speaker vragen of die je kan helpen relaxen. Maar je kunt ook gewoon roepen dat je nu relaxte achtergrondengeluiden wil horen. De speaker zal automatisch vijftien geluiden presenteren voor een uur lang.

Die geluiden worden dan afgespeeld totdat je een ander stemcommando geeft. Gebruikers zijn in staat om de lengte van zo’n achtergrondgeluid te specificeren. Ook kun je zelf invullen wat voor soort achtergrondherrie je wil horen. Er zijn vijftien opties.

 • Geluiden om op te relaxen
 • Natuurgeluiden
 • Watergeluiden
 • Geluiden op basis van lopend water
 • Buitengeluiden
 • Klotsend beekje
 • Geluiden op basis van de avond
 • Draaiende waaier
 • Geluiden op basis van de open haard
 • Bosgeluiden
 • Oceaangeluiden
 • Regengeluiden
 • Riviergeluiden
 • Donderstormgeluiden
 • Ruis

Uiteraard is deze functie alleen nog beschikbaar in de Verenigde Staten. Wanneer Google Home naar Nederland komt, is niet bekend.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.