Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips kondigt twee nieuwe Philips Hue-lampen aan

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2017, 9:12 CategorieVerlichting

Philips heeft twee nieuwe Philips Hue-lampen onthuld, namelijk de White Ambiance Wellness en de White Ambiance Wellner. Ook deze lampen hebben een soort futuristisch design meegekregen, net zoals de voorgaande lampen van de fabrikant.

Dit zijn de nieuwe lampen van Philips Hue

Philips heeft in de afgelopen maanden steeds meer Philips Hue-lampen aangekondigd. Al deze lampen zien er doorgaans niet uit als reguliere (tafel)lampen, maar meer als iets dat een futuristisch uiterlijk heeft meegekregen. Vandaag heeft de fabrikant twee nieuwe modellen aangekondigd die deze trend rustig voortzetten: White Ambiance Wellness en de White Ambiance Wellner. De Wellness ziet er nog het meeste uit als een traditionele lamp die je op tafel zou verwachten, maar de Wellner vergt toch wat meer fantasie.

De lampen zullen vanaf medio juni in de Verenigde Staten te koop zijn en het is op moment van schrijven nog niet duidelijk of ze ook naar Nederland toe komen. Beide lampen krijgen straks een prijs mee van 99,99 dollar. De verwachting is dat wanneer de lampen naar Nederland komen, het dollarteken wordt omgewisseld voor een euroteken en de lampen dus 99,99 euro gaan kosten. Wil je meer lezen over de lampen van Philips Hue? Lees dan onze ervaringen in de recensies die we hebben gepubliceerd, zoals de 2.0-versie of de E14-kaarslamp.


€ 25,02

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 25,44

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 25,50

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 44,62

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 49,95

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 49,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.