Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Siri-speaker van Apple wordt mogelijk de ‘one more thing’ tijdens WWDC 2017

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2017, 9:32 CategorieBediening

De welbekende analist Ming-Chi Kuo, gespecialiseerd in Apple-producten, denkt dat de Siri-speaker tijdens WWDC wordt aangekondigd. Het apparaat zou nog wel eens de ‘one more thing’ kunnen worden die Apple jaarlijks nog laat vallen aan het einde van de presentatie.

Siri-speaker wordt mogelijk de ‘one more thing’

Ieder jaar presenteert Apple tijdens WWDC (Worldwide Developers Conference, een conferentie die zich voornamelijk op ontwikkelaars richt) nieuwe soft- en hardware. Aan het einde van die presentatie laat Apple de drie worden ‘one more thing’ nog vallen, waarna vaak een aankondiging volgt die iedereen al zag aankomen. Dit jaar zou dat nog wel eens de Siri-speaker zijn waar we onlangs nog iets over hoorden. Apple zou immers bijna klaar zijn met het ontwerp van de speaker, waardoor die mogelijk snel wordt aangekondigd.

Dat denkt ook analist Ming-Chi Kuo, die zichzelf gespecialiseerd heeft in producten van Apple. Kuo denkt dat de speaker in de markt kan worden gezet als een ‘premium alternatief’ voor de Amazon Echo. Er zou een subwoofer en een aantal tweeters aanwezig zijn voor krachtig geluid. Bovendien zou er onder de motorkap een krachtige processor zitten. Ook zou er natuurlijk een krachtige connectie zijn met de andere producten van Apple. Het enige probleem: waarschijnlijk komt het product pas eind dit jaar uit, denkt de analist.

Mocht Apple willen dat ontwikkelaars alvast software maken voor de slimme speaker, dan doet het bedrijf er goed aan het product alvast aan te kondigen, zodat er straks meer dan genoeg software beschikbaar is. WWDC begint dit jaar op 5 juni.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.