Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Zyxel introduceert smarthomebeveiligingscamera Aurora

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2017, 14:12 CategorieVeiligheid en beveiliging

Zyxel introduceert Aurora: een thuiscamera met nachtzicht om ook in het donker een ​​oogje in het zeil te houden. De camera beschikt over een full hd, full-color nachtzicht live-bewaking en real-time mobiele meldingen.

Dit is de Zyxel Aurora

Zyxel heeft een nieuwe beveiligingscamera aangekondigd: de Aurora. De camera legt momenten vast op video in 1080p en kan overweg met kleuren, ook in omgevingen met weinig licht. Met de twee-weg audio-functie horen gebruikers hun kinderen wanneer ze gamen en kunnen de kinderen vermanen hun huiswerk te gaan maken door ze toe te spreken via hun smartphones. De beveiligingscamera wordt geleverd met 16 GB opslagruimte, wat voldoende is voor een hele week dagelijkse opnames in high definition, aldus de fabrikant.

Er zijn geen laptops vereist, want met de Aurora-app zijn gebruikers in staat om de camera in drie stappen op te zetten. Zo hoef je geen belangrijke momenten te missen door video’s te kijken of op te nemen, kun je zone-opsporing of event getriggerde opnames opzetten voor nauwkeurige gebiedsmonitoring en kun je direct push-notificaties ontvangen wanneer een incident is gedetecteerd. De Aurora is te combineren met Synology NVR en zijn Surveillance Station-oplossing, die Aurora gebruikers een schaalbare storage-oplossing biedt.

Deze storage-oplossing strekt zich uit tot de publieke cloud, desktopmanagement opties, intelligente video-analyses en multi-cam monitoren op één scherm. De Aurora-accessoires, waaronder een alarmpieper en PoE modules, zullen beschikbaar zijn in het tweede kwartaal van 2017.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.