Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Apple is begonnen met de productie van de slimme Siri-speaker’

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2017, 10:20 CategorieBediening

Als we de geruchten mogen geloven dan zou Apple al zijn begonnen met de productie van de onaangekondigde slimme Siri-speaker. Diezelfde geruchtenmakers melden ook dat we de speaker tijdens WWDC, dat begint op 5 juni, te zien krijgen.

‘Siri-speaker al in productie genomen’

Naar verluidt kunnen we dit jaar al aan de slag met de slimme Siri-speaker waar Apple achter de schermen aan heeft gewerkt. Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan heeft Apple de speaker inmiddels in productie genomen en kunnen we haar voor het eerst zien tijdens de WWDC-presentatie die op 5 juni wordt gehouden. Het bedrijf achter de AirPods is mogelijk verantwoordelijk voor de productie van de slimme speaker, die overigens ondersteuning zal aanbieden voor virtueel surround sound, in tegenstelling tot de concurrentie.

Dezelfde bronnen melden ook aan Bloomberg dat Apple hoopt op deze manier iets anders aan te kunnen bieden dan de beschikbare speakers. Het geluid zou niet alleen luider, maar ook helderder zijn. Bovendien zou de Siri-speaker de kamer kunnen opmeten, wat de akoestiek ten goede zou moeten komen. Uiteraard zal Apple de speaker nauw laten samenwerken met haar andere apparaten en diensten: zo kan Siri straks echt als centraal smarthomehub gaan fungeren, wanneer daar een dedicated apparaat voor in huis aanwezig is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.