Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Apple wil Siri bewuster maken van meer culturele gebeurtenissen

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2017, 9:15 CategorieSoftware en apps

Apple is op zoek naar een medewerker die Siri kan helpen bij het ontdekken van een groot aantal culturele gebeurtenissen. De persoon die geschikt is voor deze baan, moet wel een trendsetter zijn en iemand die op de hoogte is van allerlei culturele evenementen.

Siri en culturele evenementen

Apple is voornemens Siri bewuster te maken van meer culturele evenementen en verschijnselen. Het bedrijf is namelijk op zoek naar een persoon die op de hoogte is van belangrijke culturele evenementen. De persoon die uiteindelijk wordt aangenomen is zich ‘strategisch bewust van culturele verschijnselen en de collectieve zeitgeist’. Op dit moment is de stemassistent al op de hoogte van een groot aantal evenementen, maar Apple wil ervoor zorgen dat ze dus ook op de hoogte is van allerlei nationale dagen die in het leven zijn geroepen.

Apple is van mening dat de geschikte persoon die dagen kan achterhalen door bijvoorbeeld sociale media af te struinen. Maar over het algemeen moet de persoon een zeker gevoel van wat leeft in de maatschappij hebben. Een opvallende en illustratieve passage uit de vacature:

Do you bring “Wookie Cookies” to the office for “May The Forth Be With You”? Is your favorite holiday “∏ Day” or “Talk like a Pirate Day”? We’re looking for someone to help us keep Siri up to date on all the various events happening around the world.

Helaas heeft Apple niet beschreven wat voor dagen het bedrijf bedoelt — maar dat mag je waarschijnlijk zelf invullen, aangezien jij dan de expert bent. Onlangs kondigde Apple nog de HomePod aan, een slimme speaker voor in huis. Daar zal Siri ook op aanwezig zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.