Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

August vereenvoudigt gebruik van Smart Lock en Doorbell Cam

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2017, 17:21 CategorieVeiligheid en beveiliging

Het bedrijf August heeft een indrukwekkend aanbod smarthomeproducten in de collectie. Vandaag introduceert het bedrijf een aantal handig appupdates, welke het gebruik van de Smart Lock, Smart Keypad en de Doorbell Cam een stuk gemakkelijker maken.

August Smart Lock

Met de nieuwe appupdate geeft de Smart Lock meldingen wanneer deze automatisch ontgrendeld wordt. Deze meldingen worden gegeven elke keer dat de auto-unlock plaatsvindt. Daar komt nog eens bij dat de app ook een melding geeft wanneer jij – of iemand anders – het huis verlaat. Je kunt deze meldingen inschakelen via de instellingen van de app.

August Smart Keypad

Ook het Smart Keypad werkt met de nieuwe updates een stuk eenvoudiger. Zo kun je vanaf nu unieke digitale sleutels instellen voor vrienden en familie die vaak op bezoek komen. Dit is natuurlijk al erg indrukwekkend, maar wat doe je nu als je bijvoorbeeld de schoonmaker alleen op bepaalde momenten toe wilt laten? Hier heeft August ook iets op bedacht. Je kunt namelijk een code instellen die eenmalig te gebruiken is en die daarna verloopt.

August Doorbell Cam

Voorheen moest er altijd gewacht worden tot de live video van de Doorbell Cam te zien was. Pas hierna kon je de deur ontgrendelen. Met de nieuwe update van de app krijg je eerst een preview te zien, zodat je eerder weet wie er voor de deur staat. Daarnaast zijn er nog een paar nieuwe functies aan de app toegevoegd. Zo kun je vanaf nu onder andere de naam van je huis veranderen.

  • August Home
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.