Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Blaffende Hive-camera is uniek in zijn soort

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2017, 12:54 CategorieVeiligheid en beveiliging

Het Britse bedrijf Hive heeft een nieuwe smart camera gelanceerd. De Hive-camera beschikt over een bewegingssensor en blaft als een hond.

Hive-camera

Als gevolg van de populariteit van de Nest Cam, lanceert Hive vandaag zijn eigen smart camera. Met de Hive-camera heb je 24/7 toezicht op je huis. Je kunt je smartphone gebruiken om de beelden te bekijken en alles in de gaten te houden. Bovendien kun je geluidsmeldingen instellen voor verdachte bewegingen en nog veel meer.

Je kunt deze camera tevens als babyfoon gebruiken, zodat je met een gerust gevoel het huis uit kan. Deze camera beschikt daarnaast over een zoomfunctie, zodat je alle beelden haarscherp van dichtbij kunt bekijken. Deze smart camera beschikt zelf over een alarmfunctie. Zo kun je een alarm af laten gaan wanneer er inbrekers het huis binnendringen. Je kunt hierbij kiezen uit een blaffende hond, een politiesirene of een klassiek alarm.

Meer van Hives

De Hive-camera voegt zich bij alle andere gadgets van het bedrijf. Alle gadgets samen zullen ervoor zorgen dat je huis optimaal beveiligd is. Deze smart camera zal vanaf 29 juni verkrijgbaar zijn en gaat 129 pond (ongeveer 145 euro) kosten. Ook is deze camera via het Hive Home Check-pakket te krijgen (vooralsnog alleen voor Britse klanten). Bij deze optie betaal je een maandelijks bedrag en krijg je meerdere gadgets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.