Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Dit zijn de Europese prijzen van mesh wifi-router Google Wifi

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2017, 9:44 CategorieThuisnetwerk

Google Wifi, de mesh wifi-router van Google, is vanaf nu verkrijgbaar in Frankrijk, waardoor we weten wat de Europese prijzen zijn van het handige apparaat. Met de Wifi kun je het wifi-netwerk in huis een behoorlijke boost geven.

Dit is de prijs van Google Wifi

Google heeft laten weten dat de Google Wifi, een mesh wifi-router, vanaf nu ook verkrijgbaar is in Frankrijk. Daar hebben we nog niet zo heel veel aan, maar dit betekent wel dat we weten wat de prijzen zullen zijn in Europa. Wanneer je één Wifi-router van Google koopt, dan zal je dat 139 euro gaan kosten. Dat is iets duurder dan in de Verenigde Staten, waar een enkele router 129 dollar kost (omgerekend 115 euro). Koop je twee mesh wifi-routers tegelijkertijd, dan zal dat je 249 euro kosten. Dat is een korting van ongeveer 29 euro op het pakket.

Je kunt er ook voor kiezen drie routers te kopen, maar daar krijg je geen extra korting mee. Voor de derde router betaal je alsnog 110 euro. Dat is wederom wel 29 euro korting, maar je krijgt dus niet nog eens extra korting als je er meteen drie koopt. Met de Google Wifi kun je in huis je wifi-verbinding versterken. Je kunt de puck op een plek zetten waar wifi niet sterk is, waardoor je toch een goede wifi-verbinding creëert in huis. Dat kan bijvoorbeeld op zolder zijn, maar ook in de kelder — overal waar de wifi-verbinding in huis zwak is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.