Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Panasonic presenteert kledinghanger die nare luchtjes kan verwijderen

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2017, 9:23 CategorieAccessoires

Panasonic is voornemens een speciale kledinghanger uit te brengen, die je kleding kan voorzien van een prettig luchtje. Voorlopig staat de slimme kledinghanger alleen gepland voor een release in Japan, maar wie weet komt ‘ie ook naar Europa toe.

Kledinghanger van Panasonic kan kleding ontgeuren

Elektronicafabrikant Panasonic is voornemens een kledinghanger uit te brengen in Japan die je kleding kan ontgeuren. De slimme hanger is niet alleen in staat je kleding fris te maken, maar kan ook gebruikt worden in de strijd tegen pollen. De hanger leunt op een speciaal ontwikkelde technologie, genaamd nanoe, die ontzettend kleine negatief geladen deeltjes in de lucht schiet. Die deeltjes verzamelen vocht vanuit de lucht en gebruiken dat vocht om de nare luchtjes te verwijderen. De technologie wordt sinds 2012 in dierenwinkels getest.

De kledinghanger heeft wel een stekker, dus het is handig als je een stopcontact in de buurt van je kast hebt. Panasonic zegt dat de hanger gebruikt kan worden voor het verwijderen van luchtjes van onder meer rook, zweet en gegrild vlees. De kledinghanger wordt in september gelanceerd voor een prijs van 20,000 yen. Dat is omgerekend iets minder dan 160 euro. Of de accessoire ook naar Europa komt, is op moment van schrijven nog niet bekend. Maar wellicht kom je dit soort hangers straks wel tegen als je op vakantie bent in Japan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.