Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Ring kondigt Video Doorbell 2 met 1080p-camera aan

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2017, 8:48 CategorieVeiligheid en beveiliging

De Ring Video Doorbell 2 is aangekondigd. Deze versie beschikt over een camera met een resolutie van 1080p en nog veel meer. Dat is een verbetering ten opzichte van de eerste Video Doorbell, die beschikt over een camera met een resolutie van 720p.

Dit is de Ring Video Doorbell 2

Deze week is de Ring Video Doorbell 2 aangekondigd. De camera voor bij de voordeur is dit keer voorzien van een 1080p-resolutie, terwijl zijn voorganger een 720p-versie heeft. Ook heeft de camera een hoek van 160 graden. Daarnaast is er een verbeterde avondmodus beschikbaar en zijn consumenten in staat het frontje te veranderen. In de binnenkant zit een accu die middels micro-usb op te laden is en zelfs te vervangen zal zijn. Hoe lang de accu zijn werk kan doen, heeft de fabrikant van de camera helaas niet laten weten.

Je kunt de deurbelcamera ook op je stroomnetwerk aansluiten, zoals je dat zou doen met een andere deurbel. Verder is het zo dat het beveiligingsniveau onveranderd is sinds de vorige versie, die gebruikmaakt van het niveau van een bank. Via een app op iOS en Android kun je zien wie er aan de deur is en zelfs met diegene communiceren, aangezien de Ring Video Doorbell ook is voorzien van een microfoon en speaker. Wanneer iemand bij de deur staat zonder aan te bellen, krijg je een notificatie op je smartphone of tablet.

De beveiligingscamera kost momenteel 200 dollar. Omgerekend is dat ruim 189 euro. Over een Nederlandse release is nog niets bekend.


€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.