Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Samsung brengt binnenkort een nieuwe beveiligingscamera uit’

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2017, 8:50 CategorieVeiligheid en beveiliging

Het ziet ernaar uit dat Samsung waarschijnlijk binnenkort een nieuwe beveiligingscamera zal lanceren, aldus een online winkelpagina. Het apparaat wordt de SmartCam Indoor/Outdoor 1080p Wi-Fi Network Surveillance Camera genoemd en zal 199 dollar kosten.

Beveiligingscamera van Samsung – gerucht

Mogelijk zal Samsung binnenkort een nieuwe beveiligingscamera gaan uitbrengen. De camera in kwestie, zoals te zien op de bovenstaande afbeelding, is namelijk opgedoken op een pagina van de Amerikaanse winkelketen Best Buy. Op die pagina is te lezen dat het apparaat SmartCam Indoor/Outdoor 1080p Wi-Fi Network Surveillance Camera genoemd wordt, binnenkort verkrijgbaar zal zijn en 199 dollar gaat kosten (dat omgerekend 178 euro is). Samsung heeft zelf nog niets over het product naar buiten gebracht.

De camera zal features ondersteunen als nachtvisie en een bewegingsdetector aan boord hebben. Ook kunnen er video’s in full hd worden opgenomen en is het zo dat de camera kan worden gekoppeld aan een wifi-netwerk. Qua design heeft Samsung goed gekeken naar de concurrentie, aangezien die wel erg lijkt op de beveiligingscamera’s van Nest en Logitech. Het wachten is nu op de aankondiging van Samsung. Wanneer het bedrijf een aankondiging zal doen, is nog niet bekend. Ook weten we nog niet of de camera naar Nederland komt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.