Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Update Linksys Velop brengt webinterface en geavanceerde instellingen

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2017, 11:44 CategorieThuisnetwerk

Afgelopen week hebben we onze uitgebreide review van het Linksys Velop WiFi-systeem gepubliceerd. Hoewel we zeer enthousiast waren over het systeem, was onder meer het gebrek aan een webinterface met geavanceerde instellingsmogelijkheden een minpuntje. Nu, een week later, komt daar verandering in.

Linksys laat weten dat gebruikers van het Velop-systeem een update kunnen verwachten waarmee diverse verbeteringen doorgevoerd worden. De belangrijkste verbetering is dat je voortaan ook via een webinterface – en dus niet alleen via de app – toegang krijgt tot de instellingen. Daarbij zijn er naast de basisinstellingen ook geavanceerde instellingen beschikbaar voor diegenen die hun systeem verder willen personaliseren.

De firmware-update wordt in de nacht automatisch geïnstalleerd, maar handmatig bijwerken is ook mogelijk. Na de update wordt toegang via een browser geactiveerd en kun je onder meer de instellingen voor de DHCP-server, de DNS-configuratie en de DMZ aanpassen. Ook uitgebreide logboeken voor het oplossen van problemen zijn te zien via de interface. Voor de installatie en de ingebouwde kanaalzoeker blijft het gebruik van de app vereist.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.