Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Amazon introduceert nieuwe intercomfeature Echo-smartspeakers

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2017, 12:38 CategorieBediening

Altijd al een intercom willen hebben in huis? Amazon introduceert nu een intercomfeature voor de Echo-smartspeakers. Deze update zal binnen drie dagen beschikbaar zijn.

Echo-smartspeakers

Een tijdje terug introduceerde Amazon al notificaties voor de Echo-smartspeakers. Nu heeft Amazon de volgende nieuwe feature klaarliggen. Met deze nieuwe feature kun je al je Echo-smartspeakers eenvoudig veranderen in een intercom. De feature zal beschikbaar zijn voor alle Echo-, Echo Dot- en Echo Show-speakers. Je kunt de feature bemachtigen via een geüpdatete Alexa app.

Hoe werkt het?

Het werkt als volgt: via de Alexa app kun je alle Echo-speakers een naam geven. Denk bijvoorbeeld aan ‘woonkamer’ of ‘keuken’. Nu dien je via de Alexa-app de drop-infunctie aan te zetten. Nu kun je op commando contact maken met je Echo-speakers. Je kunt bijvoorbeeld zeggen: “Alexa, bel de keuken” en je bent in contact met de intercom in de keuken.

Buitenshuis

Je kunt de intercom ook gebruiken als je niet thuis bent. Je opent de Alexa-app op je smartphone en kunt op deze manier contact maken met de Echo-speakers in huis.

Echo Look

Helaas werkt deze nieuwe functie niet voor de Echo Look. Daarnaast zijn de live beelden van de Echo Show ook (nog) niet zichtbaar in de app. Amazon heeft aangegeven daar in de nabije toekomst verandering in te brengen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.