Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Camera’s van Arlo kunnen binnenkort dingen gaan herkennen

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2017, 10:08 CategorieVeiligheid en beveiliging

Binnenkort kunnen de beveiligingscamera’s van Arlo dingen gaan herkennen, zodat je niet de hele dag door notificaties op je smartphone krijgt. Wanneer de feature beschikbaar is, dan kun je instellen waar je wel en geen notificaties over wil ontvangen.

Camera’s van Arlo worden straks een beetje slimmer

De camera’s van Arlo, van fabrikant Netgear, bieden een prima oplossing aan als het gaat om camera’s die op een accu werken. Je kunt die apparaten op plekken plaatsen waar geen stroomvoorziening is, waardoor je toch dat gedeelte in de gaten kunt blijven houden. Ze reageren op beweging, maar dan ook echt alle bewegingen. Dat kan ervoor zorgen dat je veel notificaties op je smartphone ontvangt. Binnenkort komt daar verandering in, aangezien er een update onderweg is die dat vervelende probleem bij de wortel moet gaan aanpakken.

De camera’s gebruiken straks machine learning om te bepalen welke notificaties worden doorgestuurd. Dat gebeurt ook op basis van jouw voorkeuren: waar wil je wel en geen notificaties over ontvangen? Maar dan moet die camera wel weten waar die naar kijkt; straks weten de Arlo-camera’s of ze een mens, dier of vehikel zien en jij kunt instellen welke van de drie een notificatie verdient. Daarnaast kun je de app straks ook van feedback voorzien, waardoor de camera’s slimmer worden. De update moet in de komende maanden verschijnen.

Lees ook onze recensie van de draadloze Netgear Arlo-beveiligingscamera.


€ 269,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 283,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 283,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 184,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.