Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Foto’s en handleiding van Cortana-speaker van Harman Kardon gelekt

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2017, 9:53 CategorieBediening

Er zijn foto’s van de Cortana-speaker van Harman Kardon online verschenen. Ook krijgen we enkele pagina’s van de handleiding te zien. Daarnaast is er een volledige specificatielijst gelekt, waardoor de speaker nu nog maar weinig geheimen overhoudt.

Dit is de Harman Kardon Invoke met Cortana

Bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond, zijn er nu foto’s te zien van de Harman Kardon Invoke, de Cortana-speaker waar het bedrijf aan werkt. We kunnen de spraakgestuurde speaker nu van alle kanten bekijken en hebben zelfs zicht op enkele pagina’s van de handleiding. Daarnaast is er de volledige specificatielijst gelekt, waardoor de slimme speaker nog maar weinig geheimen heeft.

 • Vermogen: 40W
 • Frequentiebereik: 60-20kHz (6dB)
 • Woofer: 1.75″ (45mm) x 3
 • Tweeter: 0.5″ (12mm) x 3
 • Bluetooth-versie: 4.1
 • Energievoorziening: 19V / 2A
 • Lengte opladerkabel: 233cm (7′ 8″)
 • Energieverbruik in slaapstand (mic aan / mic uit): 1.89W / 2.88W
 • Draadloos netwerk: 802.11b/g/n/ac (2,4 Ghz/5 Ghz)
 • Afmetingen (diepte x hoogte): 10.7 x 24.2 cm
 • Gewicht: 1 kg
 • Audioformaten: AAC, MP3, Vorbis, FLAC, WMA, WAV

Uit de handleiding is verder op te maken dat er aan de bovenkant een ring zit waaraan je kunt draaien, waarmee je het volume kunt bedienen. Aan de onderkant zitten de knoppen voor het in- en uitschakelen van het apparaat, evenals de bluetooth-verbinding. Onderop treffen we een usb-aansluiting (voor servicedoeleinden) en de opening voor de stekker. De bovenkant van de speaker is overigens aanraakgevoelig (maar geen touchscreen), die verschillende soorten rtaps zal gaan ondersteunen.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.