Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Netflix kijken? Daar moet je hard voor werken op deze crosstrainer

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2017, 9:08 CategorieAccessoires

Films en series op Netflix kijken is soms al een sport an sich, maar de Cycflix gaat nog een stap verder en dwingt je er echt voor te werken. De content wordt alleen gestart wanneer je een lekker tempo hebt en stopt wanneer je achterloopt.

Sneller fietsen, anders mag je geen Netflix kijken

Alle films en series op Netflix kijken kan als een sport worden gezien. Het vereist toewijding, lichamelijke fitheid en een sterke geest. Maar de Cycflix doet daar nog een stapje bovenop en dwingt de kijker om ook lichamelijk actief te blijven tijdens het staren. De opstelling, zoals je hieronder kunt bekijken in de video, is gemaakt door een student, Ronan Byrne, en moet kijkers echt het idee geven het récht te hebben om te kunnen kijken waar ze naar willen kijken. Stop je namelijk met trappen, dan wordt de film of serie afgezet.

Dat afzetten kan ook gebeuren wanneer je onder het tempo begint te komen, waardoor je dus constant het idee hebt te blijven doorzetten. Want zonder je doorzettingsvermogen, geen films of series voor jou. Als sporter heb je wel de mogelijkheid om enkele dingen in te stellen, zoals de duur van de oefening, de rustperiodes, de minimale intensiteit en de hoeveelheid sets. Het systeem houdt je vanaf het eerste moment in de gaten. Loop je dus achter op het zelf ingevoerde schema, dan wordt de content op het scherm afgezet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.