Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Deze slimme speaker met camera is gebaseerd op de Terminator

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2017, 13:20 CategorieBediening

De Terminator T-800 Endoskeleton-speaker is een slimme speaker met een camera aan boord en beschikt over Amazon Echo-functies. Deze spraakgestuurde speaker kun je nu vinden op Kickstarter, waar je het project kunt steunen met donaties.

Slimme speaker op basis van de Terminator

Op Kickstarter tref je nu een speciale spraakgestuurde speaker aan. Deze speaker is gebaseerd op de Terminator en heet voluit de Terminator T-800 Endoskeleton-speaker. Het gevaarte is 45 centimeter hoog en heeft in zijn linkeroog een camera zitten die kan reageren op bewegingen. Wanneer die camera wordt getriggerd, krijg je op je smartphone te zien wat de speaker ziet. Mocht je wat opvallends tegenkomen (je hond doet een salto of je televisie wordt uit huis gehaald), dan druk je op opnemen en gaat het beeld naar de cloud.

Een slimme speaker is niet compleet zonder een spraakassistent aan boord. Op dit ding zit de stemassistent van Amazon, Alexa. Daardoor heeft de luidspreker voor in je smart home de beschikking over enkele functies die gelijk zijn aan een Amazon Echo-speaker. Helaas moeten we melden dat ‘ie niet in staat is Arnold Schwarzenegger na te doen, maar dat kun je misschien zelf nog regelen wanneer je een beetje handig bent. Voor meer informatie over de verschillende prijzen, beloningen en meer, verwijzen we je door naar de Kickstarter-pagina.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.