Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De Swidget is een modulair stopcontact voor in je smart home

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2017, 9:33 CategorieEnergie

Er is een nieuw slim stopcontact te vinden op Kickstarter, die is bedoeld voor in je smart home. Het apparaat wordt de Swidget genoemd. Het stopcontact is modulair en dat betekent dat je hem kunt aanpassen wanneer je dat nodig acht.

Dit is de Swidget: het modulaire stopcontact

Slimme stopcontacten toevoegen aan je smart home is een mooie manier om je huis wat slimmer te maken, zonder ontzettend veel gedoe. Echter, zo’n stopcontact is dan meestal wel verbonden aan een specifieke functie. En als je dan wat anders wil doen met die aansluiting, dan zul je de boel weer moeten omgooien. Daarom is er nu de Swidget, een modulair stopcontact. Je kunt dit idee steunen door nu naar Kickstarter te gaan en daar je geld te doneren aan het project, waardoor je ook als één van de eerste het product kan krijgen.

De Swidget bestaat uit twee onderdelen: het stopcontact met modulaire onderdelen en een applicatie. Het bedrijf achter het product wil het compatibel maken met Google Home, IFTTT en een aantal andere producten. In theorie zou je allerlei dingen met het slimme stopcontact kunnen doen. Je zou er een camera voor je huisdier op kunnen aansluiten, of een luchtverfrisser. Nu is het zo dat er nog maar één mogelijkheid wordt geleverd wanneer het product gefinancierd en geleverd is, waarmee je het stroomverbruik kunt meten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.