Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Accessoires Philips Hue krijgen Apple HomeKit-ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2017, 16:43 CategorieVerlichting

Philips heeft vandaag tijdens IFA 2017 diverse verbeteringen en vernieuwingen voor de slimme verlichting van Hue aangekondigd. Zo zijn binnenkort ook de accessoires voor Hue compatibel met Apple Homekit.

Philips verbetert Hue

Philips heeft voor de slimme Hue verlichting inmiddels diverse accessoires, waaronder de Tap-schakelaar, de bewegingssensor en een draadloze dimmer. Binnenkort is het mogelijk om ook deze accessoires te koppelen met Apple HomeKit, het smart home-platform van Apple. Het grote voordeel hiervan is dat vervolgens ook andere via HomeKit aangesloten apparaten op de accessoires kunnen reageren. Druk je bijvoorbeeld op de knop van de Tap-schakelaar dan kun je ook de gordijnen sluiten en de tv aanzetten. De ondersteuning voor HomeKit wordt in oktober via een update uitgerold.

In december verschijnt er een volgende grote update, voor alle gekleurde lampen en de Bridge 2.0. Hiermee wordt de zogenaamde Entertainment-modus mogelijk gemaakt, waarbij gekleurde lampen gesynchroniseerd worden met films, games en muziek. Philips werkt momenteel met diverse partners samen om beeld perfect te combineren met licht en dus een indrukwekkende ervaring te creëren.

Daarnaast komt Philips met diverse nieuwe armaturen en starterkits voor Hue. Zo kun je binnenkort naar de winkel voor bijvoorbeeld een kit met een gekleurde en een witte versie van de Candle met E14-fitting. Ook zijn er een aantal nieuwe spots en armaturen voor onder andere de slaapkamer en badkamer ontwikkeld, die in de herfst op de markt verschijnen.


€ 27,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 27,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 27,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 49,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 49,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 49,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.