Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Apple HomePod tijdens lancering slechts beperkt leverbaar’

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2017, 9:34 CategorieBediening

Het is inmiddels een standaard riedeltje geworden bij nieuwe producten, maar ook de Apple HomePod zou beperkt leverbaar zijn tijdens de lancering. De verwachting is dat Apple de slimme speaker in het vierde kwartaal van dit jaar zal uitbrengen.

Apple HomePod straks slecht leverbaar – gerucht

Als we de geruchten mogen geloven dan levert Apple aan het einde van het jaar de eerste modellen van de Apple HomePod af, een slimme speaker die de nadruk op goed geluid legt. Volgens de doorgaans betrouwbare, Japanse krant Nikkei is het zo dat we tegen die tijd mogen rekenen op tekorten, aangezien de eerste lading speakers slechts beperkt verkrijgbaar zou zijn. Die tekorten zouden doorlopen tot begin volgend jaar, maar daarna waarschijnlijk stoppen. Het is inmiddels een bekend riedeltje wat Apple-producten betreft.

Iedere keer wanneer Apple een nieuw product in de markt zet, dan krijgen we te horen dat er ‘aanvankelijk een tekort’ zal zijn. Dit is het geval bij nieuwe iPads, iPhones en zelfs de onlangs gelanceerde AirPods. De fabrikant van de speaker (Apple besteed dat soort werk uit) zou inmiddels in gesprek zijn met een andere partij die een gedeelte van de productie op zich zou nemen, zodat de tekorten niet lang hoeven te duren. Ondertussen zijn we al iets meer te weten gekomen over de Apple HomePod, dankzij de eerder gelekte firmware.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.