Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Elgato introduceert nieuwe slimme gadgets

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2017, 11:23 CategorieNieuws

Elgato is goed vertegenwoordigd op de IFA deze week. Het bedrijf werkt samen samen met meerdere bedrijven en presenteert de ene gadget na de andere, allemaal werkzaam met HomeKit van iOS 11. Zo ook een zelfsluitend slot, een rookmelder, een slim raam en nog veel meer.

Elgato

De Eve Lock is een zelfsluitend slot, welke je op afstand kunt bedienen. Wanneer je de deur dichtdoet, zal dit slot automatisch op slot draaien. Je kunt deze gadget bedienen met Siri, Apple Home of met de nieuwe Eve App. De gadget werkt op een interne batterij en maakt gebruik van een bluetoothverbinding.

Eve Aqua

Misschien wel de meest opmerkelijke release is die van de Eve Aqua. Met deze gadget kun je de tuinslang op afstand besturen. Hoewel de Eve Aqua in januari al werd aangekondigd, wordt deze nu opnieuw uitgebracht mét HomeKit feature in iOS 11.

 • Delen:

Reacties

 1. Ferry Dalmaijer
  18 april, 2018 om 9:15

  Ik ben op zoek naar een “gadget” om mijn tuinslang (watertoevoer) op afstand te bedienen.
  Ik zie deze op jullie site.
  Hebben jullie wat meer info hierover.
  Wat is de prijs van deze gadget.
  Mvg.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.