Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Canary introduceert sloot aan nieuwe features voor beveiligingscamera’s

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2017, 9:21 CategorieVeiligheid en beveiliging

Fabrikant Canary heeft laten weten dat eigenaars van haar beveiligingscamera toegang krijgen tot een sloot aan nieuwe mogelijkheden. Zo is het voortaan onder meer mogelijk om met iemand contact te hebben via de camera, die voor de deur staat.

Meer mogelijkheden voor camera’s van Canary

Eigenaars van een camera van Canary en een maandelijks abonnement, krijgen vanaf nu toegang tot een sloot aan nieuwe functies. Zo kunnen gebruikers nu communiceren via de camera, met de mensen aan de andere kant. Daarvoor wordt gebruikgemaakt van de microfoon en speaker die aanwezig zijn op het apparaat. Daarnaast is er een webapplicatie beschikbaar, waar je direct een live feed van de beelden kunt bekijken. Ook tref je hier de opgenomen beelden aan die de camera maakt wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Met de toevoeging van de webapp, koppelt de camera zich los van de mobiele platformen Android en iOS. Zo hebben gebruikers dus meer mogelijkheden om de beelden te bekijken. Verder heeft het team ervoor gezorgd dat de livestreams in kwaliteit en snelheid omhoog gegaan zijn. De update geeft gebruikers een beter beeld van wat er thuis gebeurt, althans een beeld wat meer richting realtime gaat. Tot vandaag zat er namelijk een vertraging van 5 seconden in de videofeed maar die is nu grotendeels verdwenen.

De nieuwe functies zijn in eerste instantie alleen beschikbaar voor de Canary-gebruikers met het alles-in-één apparaat en een betaald abonnement. Volgende maand komen de functies ook beschikbaar voor de Canary Flex. Ook hiervoor is een betaald abonnement vereist.

Lees ook onze recensie van de Canary-beveiligingscamera voor thuis.

  • Canary - Smart Home Security
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.