Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Gelekte afbeelding toont Nest-thermostaat met nieuw design’

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2017, 9:50 CategorieEnergie

Er is een afbeelding op internet opgedoken waarop mogelijk een vernieuwd design van de Nest-thermostaat te zien is. Het ziet er dus naar uit dat de fabrikant achter de schermen werkt aan een nieuwe versie van de slimme thermostaat.

Is dit het nieuwe design van de Nest-thermostaat?

De Nest-thermostaat gaat voorlopig nergens heen. Bij het bedrijf zijn er de afgelopen maanden wat problemen opgedoken (en opgelost), maar er is inmiddels verzekerd dat de slimme thermostaat een product voor de lange termijn is. Zoals het er nu naar uitziet lijkt de fabrikant zich aan haar woord te houden, aangezien er een afbeelding is gelekt waaruit mogelijk op te maken is dat de thermostaat wordt voorzien van een nieuw design. De afbeelding is op Twitter geplaatst door de doorgaans goed geïnformeerde journalist Evan Blass.

Op de afbeelding is een ronde thermostaat te zien, in de stijl van Nest (los van het logo aan de onderkant). In tegenstelling tot de derde generatie van de thermostaat, lijkt deze variant geen traditioneel lcd-scherm te hebben. De informatie op het scherm lijkt te worden geprojecteerd van de achterkant. Wel lijkt het scherm in staat te zijn kleuren te weergeven. Of het een touchscreen is, is nog niet zeker. Het feit dat het design rond is, doet vermoeden dat we het apparaat moeten gaan bedienen door aan de ring eromheen te draaien.


€ 235,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 239,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 239,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 89,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 99,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 99,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 189,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 189,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 189,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.