Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Google brengt een kleinere versie van slimme speaker Google Home uit’

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2017, 9:29 CategorieBediening

Er is een nieuw gerucht verschenen over de Google Home. Google zou namelijk een kleinere versie van de slimme speaker willen uitbrengen. Die kleinere versie zou dan de concurrentie kunnen aangaan met de Amazon Echo Dot.

Google Home versus Amazon Echo Dot

Het ziet ernaar uit dat Google momenteel achter de schermen werkt aan een nieuwe versie van de slimme speaker Google Home. Heel veel informatie over het product is nog niet bekend, maar deze speaker zou in elk geval een stuk kleiner zijn dan de huidige versie, schrijft Android Police. De nieuwe Home zou de concurrentie moeten aangaan met de Amazon Echo Dot, en dus ook een stuk goedkoper moeten worden. Helaas heeft Google hier zelf niets over naar buiten gebracht en is dit alles dat tot nu toe bekendgemaakt is.

Google Home is een compacte speaker die je in principe overal in huis kunt plaatsen. De speaker heeft de vorm van een cilinder en komt met een basis (onderzijde) die in verschillende kleuren afgewerkt kan worden. Je kunt de basis zelf verwisselen. Het bovenste, witte deel is het deel waar de intelligentie zit. De microfoon zit hierin verwerkt waarmee het apparaat naar je spraak luistert. Bovenop de speaker zitten leds. Deze leds kunnen oplichten, draaien en komen in de vier kleuren van Google.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.