Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Honeywell-thermostaten bieden vanaf nu ondersteuning voor Google Home

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2017, 10:55 CategorieEnergie

Honeywell voegt een nieuwe integratie met Google Home toe aan zijn ecosysteem van producten en diensten. Vanaf nu kunnen consumenten in Europa die een Google Home hebben de temperatuur in huis aanpassen door hun Lyric T6- of T6R-thermostaat te bedienen met de woorden “OK, Google, …”. De Round connected en evohome-thermostaten worden binnenkort toegevoegd.

De integratie met Google Home is de nieuwste toevoeging aan het Works With Honeywell-programma, dat verder andere smart-homeproducten en -diensten beslaat zoals Apple HomeKit, IFTTT en Amazon Echo. Dankzij de Google Home-integratie kun je de thermostaat niet alleen met de stem bedienen, maar ook met Google Assistant op Google- of Android-apparaten. Zo kun je middels je stem opvragen wat de temperatuur in huis is en deze eventueel direct aanpassen. Daarnaast kun je de temperatuur, tijdschema’s en andere veranderingen nog altijd instellen via de Lyric- of Total Connect Comfort-app (TCC) of direct op de thermostaat.

Wereldwijd is de technologie van Honeywell al te vinden in meer dan honderdvijftig miljoen huishoudens”, zegt Martin Roozendaal, marcommanager van Honeywell Nederland. “Met deze integratie met Google Home is de Lyric T6 de eerste thermostaat die geïntegreerd is met alle bekende smart hubs. Het is een nieuwe manier om consumenten te helpen slimme technologieën eenvoudig in hun huis en in hun leven te brengen – welke behoeften zij ook hebben en met welke smart hub ze dat ook willen doen.

  • Delen:

Reacties

  1. stefan
    18 augustus, 2017 om 15:20

    Evohome wordt ook toegevoegd?
    Ondersteuning voor Smartthings lukt blijkbaar al niet. Ik zou de evohome zelf ook willen in huis halen, maar de ondersteuning, buiten IFTT, is maar mager.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.