Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Honeywell kondigt de Lyric C1 Wi-Fi Beveiligingscamera aan

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2017, 17:41 CategorieVeiligheid en beveiliging

Honeywell heeft dinsdag een nieuwe beveiligingscamera aangekondigd, de Honeywell Lyric C1 Wi-Fi Beveiligingscamera. Met behulp van de Lyric-app op uw smartphone of tablet is de compacte C1 in enkele snelle stappen te installeren.

Dit is de Honeywell Lyric C1 Wi-Fi Beveiligingscamera

Honeywell is een fabrikant die bekend staat om zijn slimme thermostaten, maar het bedrijf heeft dinsdag haar eigen beveiligingscamera aangekondigd. De Lyric C1 Wi-Fi Beveiligingscamera is bedoeld voor in huis en kan op platte oppervlaktes geplaatst worden. Het is ook mogelijk het apparaat aan een muur te bevestigen. De camera aan boord is in staat video’s in 720p op te nemen, in dertig frames per seconden. Ook kan de camera in de avond en nacht gebruikt worden dankzij de nachtmodus, die er standaard op zit.

Bekijk ook ons overzicht met daarin de beste beveiligingscamera’s.

Met behulp van de Lyric-app op uw smartphone of tablet is de compacte C1 in enkele snelle stappen te installeren. Wanneer de C1 ongewone bewegingen detecteert of geluid hoort, stuurt die direct een notificatie naar je smartphone of tablet via de Lyric-app. Daarnaast stuurt die een e-mail naar het geregistreerde account. De slimme geluidsdetectie van de C1 met ingebouwde microfoon herkent het alarm van rook- en koolmonoxidemelders en stuurt op basis daarvan ook een notificatie. De ingebouwde luidspreker maakt tweewegcommunicatie mogelijk.

De C1 werkt via 220V-voeding waardoor je geen batterijen hoeft te vervangen. En dankzij de lokale versleutelde opslag – de C1 wordt geleverd met een sd-kaart van 8 GB – zijn beelden altijd op te nemen, ook wanneer de wifi-verbinding in huis uitvalt. Daarnaast worden beelden automatisch 24 uur gratis en veilig opgeslagen in de cloud, vanwaaruit ze zijn te streamen en downloaden via de Lyric-app.

De C1 is een slimme camera: als hij beweging of geluid heeft gedetecteerd, slaat hij ook de beelden in de seconden vóór de gebeurtenis op. Verder is het mogelijk twee digitale-detectiezones in te stellen. Daarmee weet de C1 dat hij bewegingen als die van bijvoorbeeld een plafondventilator moet negeren. Daarnaast is de detecteerfunctie van de C1 automatisch aan en uit te schakelen op basis van de locatie van uw smartphone (geofencing). De krachtige 256-bit end-to-end versleuteling helpt beelden veilig op te slaan en te versturen.

Prijs en beschikbaarheid

De Honeywell Lyric C1 Wi-Fi Beveiligingscamera is nu verkrijgbaar bij verschillende online winkels voor een adviesprijs van 119 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.