Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Libratone rust ZIPP-speakers uit met Amazon Alexa

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2017, 9:18 CategorieBediening

De Deense audiofabrikant Libratone rust zijn ZIPP-speakers uit met de skill- en spraakfuncties van Amazon Alexa, waardoor de speakers gebruikt kunnen worden voor stembediening.

De draadloze ZIPP-speaker van het merk werkt nu met de spraaktechnologie van Amazon Alexa. Met deze nieuwe functie controleer je de ZIPP en daarmee geconnecteerde apparaten volledig met niets meer dan de kracht van je stem.

Libratone wil muziek bevrijden. De mogelijkheid om de ZIPP met je stem te controleren is een belangrijke stap in die richting. Het volstaat nu om de Libratone ZIPP-skill te activeren en een apparaat als de Echo Dot te vragen je speaker harder te zetten. Het maakt niet meer uit waar je de speaker plaatst.

ZIPP reageert niet alleen op bevelen van de digitale spraakassistent, hij is ook compatibel met de Alexa Voice Service. Het is nu met andere woorden mogelijk om met de ZIPP te praten en hem te zeggen wat je wil dat de spraakassistent doet. Tik met je vinger, zeg ‘Speel Drake’ en hij komt in actie.

Omdat ZIPP op alle bevelen reageert kun je zo middels je stem ook smart home-apparatuur bedienen. De spraaktechnologie van Amazon Alexa is gratis beschikbaar voor alle huidige ZIPP- en ZIPP Mini-klanten. Een firmware update volstaat. Deze wordt in de herfst van dit jaar gelanceerd. Gebruikers krijgen automatisch een bericht over de update op de Libratone-app.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.