Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung bevestigt te werken aan een eigen slimme luidspreker

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2017, 9:17 CategorieBediening

Samsung heeft bevestigd dat het bedrijf werkt aan haar eigen slimme luidspreker. Het product moet binnenkort gelanceerd worden. ‘Binnenkort’ is nog niet echt heel concreet, maar het is wel fijn om te weten dat de geruchten dus blijken te kloppen.

Slimme luidspreker van Samsung

Slimme speakers zijn momenteel populair, dus zou je als consumentenelektronicabedrijf er goed aan doen eentje uit te brengen nu iedereen ze nog wil. Samsung heeft inmiddels bevestigd, tegenover CNBC, te werken aan een slimme luidspreker. Die luidspreker is al meerdere malen opgedoken in het nieuws in de vorm van geruchten. Mogelijk is het de luidspreker die we al eens op beeld hebben kunnen zien. Een kleine witte variant, die met gemak de concurrentie zou kunnen aangaan met de Echo Dot van winkelketen Amazon.

In het interview met CNBC laat Samsung weten dat de speaker ‘binnenkort’ gelanceerd wordt. Hoewel dat helemaal niet concreet is, is het toch fijn om te weten dat de geruchten het dit keer bij het juiste eind hadden en dat we er dus op kunnen rekenen dat Samsung ook haar gewicht in deze strijd gooit. Er is nog niet bevestigd of de digitale assistent Bixby aanwezig zal zijn op de speaker, maar we denken dat het veilig is om aan te nemen dat dit wel het geval is, aangezien Samsung Bixby op allerlei apparaten tevoorschijn laat komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.