Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung presenteert draadloze steelstofzuiger Powerstick Pro

Geschreven door
Geplaatst op28 augustus 2017, 16:58 CategorieHuishoudelijke apparaten

 

Samsung onthult tijdens de IFA 2017 een draadloze steelstofzuiger, de Powerstick Pro. Het apparaat is wat het bedrijf betreft een heuse “gamechanger” op het gebied van schoonmaken, dus dat is alleen maar goed nieuws voor iedereen die een hekel heeft aan een van de meest voorkomende klusjes in het huishouden.

Samsung Powerstick Pro

De Samsung Powerstick Pro is voorzien van een Samsung Digital Inverter Motor. Die levert 150W aan zuigkracht, wat lekker krachtig is voor een stofzuiger. Daardoor kan je vrijwel elk vloeroppervlak prima schoonmaken. Aangezien het apparaat van een 32,4V lithium-ion batterij voorzien is, kan die ook een flinke tijd mee. Volgens het bedrijf zelf is dat zo’n veertig minuten, al zegt het bedrijf daar niet bij met welke stand dat is. Het kan dus gerust dat, als je de hele tijd op maximaal vermogen stofzuigt, de batterij eerder de geest geeft.

Ondanks dat het gaat om een steelstofzuiger, waar één borstel de norm is, heeft de Powerstick Pro er twee. Die draaien op 5.000 rpm en in tegengestelde richting. Daardoor zou het apparaat ook hardnekkig vuil op moeten kunnen zuigen. Volgens het Zuid-Koreaanse bedrijf zorgt dat er allemaal voor dat je een oppervlak maar eenmaal hoeft aan te raken met de stofzuiger, om het schoon te maken.

De Powerstick Pro is ook voorzien van een EZClean stofreservoir. Het legen daarvan kan door op een knop op de hendel te drukken, waarna je het reservoir af kan nemen. Daardoor is dat makkelijk schoon te maken en zoiets geldt ook voor de borstel. Dankzij het hepa-filter blijft tot 99,9 procent van het stof in de vuilcontainer. Daardoor blijft het huis in elk geval schoon en fris.

De Samsung Powerstick Pro is vanaf het eerste kwartaal van 2018 in Nederland verkrijgbaar.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.