Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Sony kondigt haar eigen slimme speaker aan: de Sony LF-S50G

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2017, 15:18 CategorieBediening

Sony heeft tijdens de persdagen vlak voor de IFA in Berlijn haar eigen slimme speaker aangekondigd, de Sony LF-S50G. Aanvankelijk komt deze spraakgestuurde speaker niet naar Nederland toe, laat de Nederlandse Sony-vertegenwoordiging weten.

Dit is de slimme speaker van Sony

Tijdens haar jaarlijkse persconferentie op de persdagen voor het officiële begin van IFA, heeft Sony haar eerste slimme speaker aangekondigd: de Sony LF-S50G. De spraakgestuurde speaker wordt aangestuurd door de Google Assistant. Omdat die assistent nog niet in het Nederlands werkt, is Sony nog niet voornemens het product naar Nederland te brengen, laat een Sony-vertegenwoordiger desgevraagd weten. Je kunt deze speaker zien als Sony’s antwoord op een versie van de Google Home, van zoekmachinegigant Google.

De slimme speaker van Sony kan antwoorden geven op vragen, reminders opdreunen en andere producten in huis aansturen. Ook kun je er muziek op afspelen, in de volle 360 graden. Sony laat weten dat de speaker in staat is allerlei tonen op allerlei niveaus mooi te weergeven, maar de bas kan worden gedaan door een aparte subwoofer. De speaker is niet waterdicht, maar kan wel tegen een spatje en kan worden gekoppeld aan Android en iOS, via bluetooth. De prijs in Groot-Brittannië wordt straks ongeveer 200 Britse pond.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.