Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Tado’s integratie met de Google Assistant is nu live

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2017, 11:51 CategorieEnergie

Fabrikant Tado laat weten dat de integratie met Google Assistant nu live is voor de intelligente klimaatsturing van het bedrijf. Daarmee hebben potentieel miljoenen huishoudens toegang tot een nieuwe manier voor het aansturen van hun verwarming en airconditioningssysteem.

Tado en de Google Assistant

Tado heeft laten weten dat gebruikers van haar slimme klimaatsturing nu ook die producten kunnen aansturen met de Google Assistant, via Google Home. Daarmee hebben huishoudens toegang tot een nieuwe manier voor het aansturen van hun verwarming en airconditioningssysteem. De Assistant laat gebruikers hun huistemperatuur instellen, verhogen en verlagen, bijvoorbeeld met de opdracht: “Ok Google, zet de kamertemperatuur op 22 graden”, of “Ok Google, verhoog de slaapkamertemperatuur met drie graden.”

Tado’s band met Google volgt de recente integraties met Apple HomeKit en Amazon Echo, waardoor de onderneming zijn gebruikers veel mogelijkheden biedt om stemcontrole te gebruiken met Siri, Alexa en nu met de Google Assistant. De fabrikant maakt intelligente klimaatsturing voor thuis, en werkt samen met allerlei grote platformen voor de betere gebruikerservaring. Met hulp van de app gebruikt het bedrijf de weersvoorspellingen en de locatiediensten van de smartphone om de kamertemperatuur automatisch te regelen.

De producten van de fabrikant zijn te bestellen op de officiële website van Tado. Het duurt echter wel enige tijd totdat je de artikelen ook echt binnen hebt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.