Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Amazon kondigt tweede generatie van Amazon Echo-speaker aan

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2017, 9:20 CategorieBediening

Amazon heeft woensdagavond de tweede generatie Amazon Echo-speaker aangekondigd. Deze speaker is kleiner en beschikt over stof. De prijs van de slimme speaker wordt 99 dollar, maar je kunt ook een pakket met drie speakers kopen voor 250 dollar.

Tweede generatie Amazon Echo voor 99 dollar

Amazon heeft een nieuwe slimme speaker aangekondigd: de tweede generatie Amazon Echo. Het design is korter in vergelijking met haar voorganger. Ook is er een dedicated basstweeter aanwezig en is de buitenlaag voorzien van stof. Per stuk zal de Echo 99 dollar gaan kosten, maar klanten kunnen er ook voor kiezen een pakket van drie stuks te kopen voor 250 dollar. Met twee of meerdere speakers is het mogelijk een multiroom-audionetwerk op te zetten, waardoor je naar dezelfde muziek in andere kamers van het huis kunt luisteren.

Een dergelijke feature is aanwezig in bijvoorbeeld speakers van Sonos, maar ook de aankomende Apple HomePod. De slimme speaker zal te koop zijn via de online winkel van Amazon, waardoor je hem hier dus ook in Nederland zou kunnen importeren. Je hebt er echter nog niet zo heel veel aan. Ja, je kunt er enkele apparaten in huis mee aansturen, maar dan moet je die maar net hebben. Ook kun je het weer en dergelijke opvragen, maar dan allemaal in het Engels. Uiteraard is deze Amazon Echo voorzien van de assistent Amazon Alexa.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.