Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

AVM lanceert FRITZ!Box 7590 router voor snelle DSL-aansluitingen

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2017, 15:37 CategorieThuisnetwerk

AVM introduceert de FRITZ!Box 7590: een router voor snelle DSL-aansluitingen. Het model biedt dual-band WiFi AC + N voor de integratie van veel verschillende mobiele apparaten en een groot bereik. Daarnaast is de router uitgerust met de nieuwste hardware-architectuur, snel gigabit LAN, een compleet telefoonsysteem, en een DECT-basisstation voor telefonie en smart-home-applicaties. De FRITZ!Box 7590 is geschikt voor iedere DSL-aansluiting en met ondersteuning voor VDSL-35b (supervectoring) haalt de router downloadsnelheden tot 300 Mbps.

De FRITZ!Box 7590 is geschikt voor moderne IP-aansluitingen en analoge en ISDN-lijnen. Via de gigabit WAN-aansluiting is het apparaat te verbinden met een glasvezel- of kabelmodem. Een dual-core processor biedt een optimale overdracht van alle data. De FRITZ!Box 7590 behaalt met behulp van 4 x 4 Multi-User MIMO-snelheden van 1.733 Mbps op de frequentieband 5 GHz en 800 Mbps op de frequentieband 2,4 GHz. De acht antennes moeten verder zorgen voor een optimaal bereik. En dankzij band steering verbinden alle apparaten automatisch met het meest geschikte kanaal.

Bestaande telecommunicatie-apparaten zijn aan te sluiten op het DSL-model via de ISDN-S₀-bus en twee analoge poorten. Daarnaast biedt de router een telefoonsysteem voor onder meer IP-, ISDN- en analoge lijnen en een DECT-basisstation voor het aansluiten van draadloze telefoons en smart-home-applicaties. De twee USB 3.0-aansluitingen integreren opslagmedia met datatransfersnelheden die tot vier keer hoger liggen dan die van het voorgaande model. Ook ondersteunen deze USB-aansluitingen apparaten als dongels en printers.

De nieuwe FRITZ!Box 7590 is het eerste model dat met een volledig Nederlandse interface wordt geleverd. Zoals alle FRITZ!Box-modellen biedt ook deze router toegang tot de gratis FRITZ!OS-app. Met deze app zijn functies als een firewall en WiFi-toegang voor gasten en MyFRITZ! in te stellen en blijft de router goed beveiligd en up-to-date.

De FRITZ!Box 7590 is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van 289 euro.


€ 189,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 189,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 189,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.