Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Firmware-update Logitech Circle 2 voegt HomeKit-ondersteuning toe

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2017, 9:59 CategorieVeiligheid en beveiliging

Logitech heeft laten weten dat de beveiligingscamera Logitech Circle 2 nu ook ondersteuning aanbiedt voor Apple HomeKit. Daarmee is de Circle 2 de tweede camera voor in de smarthome die support aanbiedt voor het smarthomeplatform van Apple.

Logitech Circle 2 ondersteunt Apple HomeKit

Logitech heeft donderdag aangekondigd dat de Logitech Circle 2 vanaf nu ook Apple HomeKit ondersteunt. De Circle 2 is daarmee de tweede camera die te gebruiken is in combinatie met het smarthomeplatform van Apple. Mensen die daarvan gebruikmaken, krijgen nu dus direct toegang tot allerlei functies van de camera middels iOS 10 op iPhone en iPad. Zo kunnen die gebruikers nu bewegingstriggers instellen, zodat ze zien wanneer er iemand in beeld is. Wel moet je hiervoor de camera van een update voorzien.

Het is echter wel zo dat de integratie alleen geldt voor de Logitech Circle 2 met draad. De draadloze versie werkt dus nog niet met Apple HomeKit. Mocht je de camera dus altijd zonder draad gebruiken, dan kun je hem helaas (en vreemd genoeg) nog niet koppelen aan het smarthomeplatform. Een vertegenwoordiger van Logitech heeft gereageerd op dit vreemde verschijnsel, en geeft aan dat dit een vereiste vanuit Apple is. Hoe dan ook, het is toch goed om te weten dat meer fabrikanten andere smarthomeplatformen ondersteunen.


€ 175,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.