Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Google werkt aan high-end Google Home Max met stereospeakers’

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2017, 10:21 CategorieBediening

Google zou momenteel achter de schermen werken aan een nieuwe, verbeterde versie van de Google Home, genaamd Google Home Max. Dit zou een meer high-end apparaat moeten worden, dat is voorzien van stereospeakers.

Google Home Max met stereospeakers – gerucht

Twee bronnen die bekend zouden zijn met de plannen van Google melden tegenover de redactie van 9to5Google dat Google werkt aan Google Home Max: een slimme, high-end speaker voorzien van stereospeakers. Heel veel details zijn nog niet bekend, maar mogelijk krijgt het apparaat twee midrange drivers en mogelijk een enkele tweeter. Qua uiterlijk mogen we iets in de trend van premium gaan verwachten, maar meer konden de bronnen nog niet zeggen. Daarnaast zou Google het product al hebben getest via een focusgroep.

Het is niet bekend in welke ontwikkelingsfase de Google Home Max zich bevindt en voorlopig is het ook nog niet zeker of de stereospeaker wordt aangekondigd tijdens het aankomende hardware-event op 4 oktober, waar onder meer de Google Home Mini zou worden aangekondigd. Dat Google werkt aan een betere versie van de Home is in elk geval geen verrassing, aangezien Apple binnenkort haar HomePod lanceert en Amazon deze week ook de Amazon Echo Plus (en nog meer apparaten) heeft gepresenteerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.