Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google werkt mogelijk aan eigen versie van Amazon Echo Show

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2017, 9:38 CategorieBediening

Er zijn meer geruchten opgedoken over producten die Google op 4 oktober zal aankondigen: mogelijk komt er ook een soort Echo Show aan. Dat is een slim apparaat met speaker en beeldscherm, dat kan dienen als hub voor in je smarthome.

Googles eigen Echo Show – gerucht

4 oktober zal een drukke dag gaan worden, als we alle geruchten mogen geloven. Google presenteert dan haar nieuwe producten. Smartphones, Chromebooks, slimme speakers, meer slimme speakers — het moet er allemaal aan gaan komen. Een ander apparaat, waar nu een gerucht over is verschenen, is een soort Amazon Echo Show: een slimme hub voor in de smarthome, met een 7″-beeldscherm en speaker. Uiteraard zit er ook een camera aan boord, zodat je kunt videobellen, en kun je er camera’s op aansluiten.

Dit apparaat zou ondersteuning gaan aanbieden voor allerlei diensten, zoals YouTube, Google Assistant, Netflix en Photos. Maar je zou er ook mee kunnen videobellen en andere smarthomeproducten op kunnen aansluiten, zoals een beveiligingscamera. Of Google dit product ook daadwerkelijk op 4 oktober zal laten zien, is nog maar de vraag. Maar het bedrijf zou er wel goed aan doen haar eigen Echo Show dit jaar nog te lanceren, aangezien de concurrentie steeds meer terrein wint. Amazon en Apple blijven namelijk verder aan de weg timmeren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.