Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met de handige Amazon Connect is het mogelijk te bellen

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2017, 9:29 CategorieHuishoudelijke apparaten

Amazon heeft een gloednieuw product aangekondigd: de Amazon Connect. Met deze accessoire is het mogelijk te bellen. Voorlopig werkt dit apparaat alleen in de Verenigde Staten en het ziet er niet naar uit dat dit apparaat officieel naar Nederland zal toekomen.

Dit is de Amazon Connect

De Amazon Echo-producten zijn altijd goed geweest als het om stemgerelateerde functies gaat. Maar één stemgerelateerde functie schitterde in afwezigheid: daadwerkelijk kunnen bellen. Daar komt nu verandering in, met de introductie van de Amazon Connect. Amazon heeft de Connect woensdagavond aangekondigd. Deze speaker annex telefoon kost 35 dollar en laat gebruikers in de Verenigde Staten telefoontjes plegen via een Amazon Echo. Het telefoneren wordt gekoppeld aan het telefoonnummer van de gebruiker in kwestie.

Zie dit dan als een soort landlijn. Voorheen kon je wel van Echo naar Echo bellen, maar nu kunnen mensen dus ook naar bedrijven en contacten bellen die een vast nummer hebben. Daarnaast is het mogelijk het noodnummer te bellen. De Amazon Connect verschijnt in het vierde kwartaal van dit jaar in de VS. Of er een Europese release op de planning staat is niet bekend. Dave Limp, verantwoordelijk voor apparaten bij Amazon, zei eerder wel dat bellen en berichten sturen via Alexa naar het Verenigd Koninkrijk en Duitsland komt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.