Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Interieur 2.0: deze gadgets zijn onmisbaar!

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2017, 12:14 CategorieGesponsord

Met de feestdagen voor de deur en lange, koude winteravonden is een gezellig interieur een echte must. Tegenwoordig richt je je huis slimmer in dan ooit! Tal van leuke gadgets zijn namelijk gecombineerd met luxe materialen of een modern design. Bovendien zitten ze ook nog eens vol met extra functies. Niet alleen mooi om te zien, maar ook superleuk om te gebruiken. Voor jezelf of als cadeau voor een ander: deze prachtige gadgets mogen in geen enkel interieur ontbreken. Geen verstand van ingewikkelde technieken of systemen? Geen probleem! Het installeren is vaak hartstikke makkelijk!

1       Sfeervolle techniek

Om het in huis extra gezellig te maken is het belevingsaspect erg belangrijk. Techniek speelt hier een steeds grotere rol in, bijvoorbeeld door verschillende muzieksystemen of speakers te koppelen. Dit kan via Sonos of via een Google Chromecast. De laatste is een stuk voordeliger wanneer je al in het bezit bent van mooie luidsprekers. De Sonos kent echter meer mogelijkheden. Zo geniet je in je hele woning van dezelfde heerlijke muziek, zonder tussenkomst van draadloze oordopjes, losse versterkers of kabels. Met sound responsive LED-strips maak je de luisterervaring helemaal compleet en uniek.

2       Nerdy quotes

Quotes in je interieur blijven ongekend populair. Ze kunnen inspireren, je ergens aan helpen herinneren, of aan het lachen maken. Denk bijvoorbeeld aan een quote uit je favoriete film, of een referentie naar een leuke game. Quotes zijn op verschillende manieren te verwerken, zoals in een LED-board of speaker met een ingebouwd LED-palet. Deze pas je eenvoudig aan met een app op je smartphone tot ieder gewenst resultaat! Krijtborden en mooie ingelijste prints blijven gelukkig ook nog helemaal in. Wil je ook andere gadgets voorzien van je favoriete uitspraak? Bekijk dan eens de opties om zelf een hoesje te ontwerpen.

3       Een mooi setje

Wanneer je aan de slag gaat met je gadgets in je interieur, kunnen je smartphone en tablet uiteraard niet achterblijven. Ook deze worden in een matchend jasje gestoken! Stem ze af op de kleuren in je interieur, of ga voor een GSM hoesje in een bijpassende materiaalsoort, zoals leer of hout. Ook aan handige accessoires geen tekort: bijpassende opladers, een Bluetooth toetsenbord of een stijlvolle dock voor je Macbook behoren allemaal tot de mogelijkheden

4       Persoonlijke print

Een eenvoudige manier om je interieur een persoonlijk tintje te geven, is door leuke foto’s op te hangen. Ook dit kan heel high-tech met een digitale wisselende fotolijst (hoef je ook niet meer te kiezen welke nu leuker is) of een mini-printer voor je smartphone! Hiermee print je je foto’s direct uit, klaar om op te hangen. Net als een ouderwetse polaroid!

Ook fotobehang of een mini-projector zijn leuke, moderne manieren om herinneringen weer tot leven te wekken.

5       Goed verlicht

Verlichting verdient een belangrijke plek in het interieur! Weinig is tenslotte zo bepalend voor de sfeer. Hoe leuk is het om de kleuren van het licht aan te passen op de muziek of sfeer? Geef ze een persoonlijke touch met app-controlled verlichting. Pas eenvoudig de kleur of intensiteit aan en geniet keer op keer van een compleet nieuw interieur. Uiteraard maak je overal gebruik van zuinige LED-lampen. Want ook deze zijn tegenwoordig probleemloos te dimmen en verkrijgbaar voor alle soorten fittingen.

Dit artikel is tot stand gekomen in opdracht van smartphonehoesjes.nl.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.