Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Kleine versie van Google Home gelekt voor event op 4 oktober’

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2017, 10:24 CategorieBediening

Google zal op 4 oktober aanstaande nieuwe producten gaan presenteren, waaronder een kleine versie van de slimme speaker Google Home. Voorlopig heeft de kleinere versie van de Home de naam Home Mini meegekregen.

Presentatie Google Home Mini op 4 oktober – gerucht

Op 4 oktober aanstaande zal Google een aantal nieuwe producten gaan aankondigen voor het komende jaar. Eén van die producten zal een nieuwe versie van de Google Home gaan worden. De slimme speaker zal worden voorzien van een nieuw, kleiner jasje en worden omgedoopt tot de Home Mini, schrijft de redactie van Droid-Life. Waarschijnlijk gaat de Home Mini de bestaande slimme speaker van de zoekmachinegigant niet vervangen, maar wordt het een alternatief (net zoals de Dot een alternatief is van de Amazon Echo).

De Google Home Mini zal straks waarschijnlijk in drie kleuren verkrijgbaar zijn, namelijk grijs, rood en zwart. Op het prijskaartje lezen we straks mogelijk een bedrag van 49 dollar (ruim 40 euro). Dat is een stuk goedkoper dan de reguliere Home, die in Amerika een prijskaartje heeft van 129 dollar. De verwachting is dat de Home Mini natuurlijk zal beschikken over de Google Assistant en vragen kan beantwoorden. Ook kan de speaker je helpen bij je dagelijkse taken en bijvoorbeeld slimme apparaten in huis aansturen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.