Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nest introduceert slimme deurbel Hello met HD-videostreaming

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2017, 21:21 CategorieVeiligheid en beveiliging

Nest, dat vooral bekend staat om zijn beveiligingscamera’s, kondigt een slimme deurbel aan. De Nest Hello kan beelden in high definition naar je smartphone streamen en is in staat om audio te verzenden en te ontvangen.

Nest Hello met HD-streaming

De Nest Hello kan vanaf je voordeur 160 graden in het rond kijken en daarmee ook pakketjes die op de grond liggen of hele lange bezoekers die voor de deur staan in beeld brengen. De camera van de Nest Hello kan overweg met high dynamic range, net zoals de Nest Cam IQ-modellen, zodat hij zich aan kan passen aan veranderingen in de lichtval. De kijkhoek kan aan de unieke situatie van je voordeur worden aangepast. De Hello gebruikt Google’s technologie voor het herkennen van gezichten, die we ook wel eens terugzien op de camera’s van Nest.

Volgens Nest kan de Hello ook alerts en foto’s van mensen die bij je voor de deur staan naar je telefoon sturen, zelfs al bellen zij niet daadwerkelijk aan. Je kunt ook lid worden van Nests eigen Aware-service, waarna voortaan ten alle tijden voor je in de gaten wordt gehouden wat er voor je huis gebeurt en je bijvoorbeeld op de hoogte gebracht kunt worden van verdacht gedrag. Voor de service moet je wel een extra bedrag per maand betalen.

Een andere functie genaamd Quick Actions, laat je reageren op bezoekers met een aantal voorgeprogrammeerde reacties, instelbaar via de app. Door middel van de Nest-app kun je er echter ook voor kiezen om gewoon een audio-gesprek met iemand aan te gaan. De echo- en ruisonderdrukking moet ervoor zorgen dat iedereen elkaar goed kan verstaan, zelfs als het lawaaierig is op straat. Netst kondigde eveneens aan te werken aan een functie genaamd Warm Welcome, waarbij je deurbel letterlijk iemand begroet die het tuinpad op komt lopen.

De deurbel werd vandaag door Nest onthuld op een evenement in San Francisco. De Hello is een aanvulling op het huidige productaanbod van Nest, waarmee het huis veiliger gemaakt kan worden. Daarvoor namen ze in 2014 al het start-up bedrijfje Dropcam over.

De Hello van Nest moet in het eerste kwartaal van 2018 in Amerika verschijnen en wordt later in het jaar ook in Europa geïntroduceerd. Een concrete releasedatum en een exacte prijs zijn nog niet bekend gemaakt. In ons uitgebreide achtergrondartikel lees je meer over slimme deurbellen.


€ 249,00

Binnen ? werkdagen

Bekijk

€ 251,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 251,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 289,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 306,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 306,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 126,65

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 126,65

Binnen ? werkdagen

Bekijk

€ 126,65

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.