Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nest Secure moet het inbrekers moeilijk en bewoners gemakkelijk maken

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2017, 9:12 CategorieVeiligheid en beveiliging

Het Nest Secure-alarmsysteem is een huisbeveiligingssysteem dat het indringers moeilijk en bewoners makkelijk moet maken. In het Secure-pakket zitten een aantal onderdelen: de Nest Guard, Nest Detect en de Nest Tag.

Dit is Nest Secure: een alarmsysteem voor in de smarthome

Nest heeft een nieuw product aangekondigd: Nest Secure. Dit is een beveiligingssysteem voor in je smarthome, die het inbrekers moeilijker moet maken, terwijl het bewoners gemakkelijk gemaakt moet worden. Het systeem bestaat uit drie onderdelen:

  • Nest Guard: Dit is de basis van het beveiligingssysteem met het alarm, het toetsenblok, een bewegingssensor en een vriendelijke stem.
  • Nest Detect: Deze sensor detecteert zowel gewone bewegingen als open/dicht-bewegingen in één product dat op batterijen werkt. Plaats hem op een raam en hij weet wanneer het opengaat. Installeer hem op een muur en hij detecteert beweging in de kamer. Bevestig hem aan een deur en hij kan het allebei.
  • Nest Tag: Dit handige apparaatje kun je aan een sleutelhanger vastmaken, zodat je het Nest Secure-systeem zonder toegangscode kunt in- en uitschakelen. Je kunt Nest Tags aan gezinsleden en vertrouwde personen geven die regelmatig in huis komen, zoals bijvoorbeeld de hondenuitlater.

Omdat niet alle gezinsleden dezelfde routine hebben, biedt Nest verschillende manieren om het alarm in en uit te schakelen. Zo kun je de Nest Tag even tegen de Nest Guard houden, de code op het toetsenblok van de Nest Guard invoeren, of de Nest-app gebruiken.

Met Nest Secure kun je altijd en overal je huis in de gaten houden, en een melding ontvangen als er iets is dat je aandacht vereist. Gebruikers kunnen de bewaking en preventie uitbreiden door Nest Cams aan het systeem toe te voegen. Deze camera’s worden dan ook allemaal vanuit dezelfde Nest-app bediend. De Nest Detect-sensoren combineren bewegingsdetectie met open/dicht-detectie. Ze kunnen dus op deuren, ramen of muren worden geplaatst. Daarnaast bieden ze de functie ‘Stil openen’ waarmee je het alarm tijdelijk kunt omzeilen.

En als iemand vergeet het alarm in te schakelen? Dan stuurt Nest een herinnering om het alarm rechtstreeks via de app in te schakelen. De Nest Guard heeft een back-upbatterij en een optionele mobiele back-upservice, zodat hij het huis ook blijft bewaken als de wifi-verbinding is uitgevallen of er een stroomstoring is. Dankzij de gesproken begeleiding kan de Nest Guard eenvoudig worden ingesteld door de gebruiker zelf (of eventueel door een Nest Pro). Gereedschap, schroeven of draden komen er niet aan te pas.

Prijzen en beschikbaarheid

Nest Secure kan vanaf vandaag worden gereserveerd op de website van Nest en is vanaf volgend jaar in Europa verkrijgbaar. Het Nest Secure-startpakket, dat bestaat uit de Nest Guard, twee Nest Detects en twee Nest Tags, heeft een aanbevolen verkoopprijs van 499 dollar (ruim 419 euro). Klanten kunnen extra Nest Detects voor 59 dollar (bijna vijftig euro) en extra Nest Tags voor 25 (21 euro) per stuk kopen. De mobiele back-upservice is verkrijgbaar voor 5 dollar (meer dan vier euro) per maand of 50 dollar (42 euro) per jaar.


€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 89,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 99,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 99,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 235,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 235,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 235,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.