Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Devolo brengt nieuwe functies naar Home Control-app

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2017, 14:58 CategorieSoftware en apps

Devolo heeft de functionaliteiten van zijn Home Control-app flink uitgebreid. In eerste instantie krijgen gebruikers van iOS de updates en op een later moment volgt Android. Wanneer precies is niet bekend, al stelt Devolo dat dit “op korte termijn” is.

Nieuwe functies Devolo Home Control-app

Er zijn volgens het bedrijf drie belangrijke nieuwe toevoegingen aan de Home Control-app. Op de eerste plaats is er nu snelle toegang tot bepaalde elementen van de app binnen het notificatiecentrum van de smartphone. Ook is het makkelijker om bepaalde zaken in- en uit te schakelen en is er verbeterde feedback.

  • Snelle toegang: het is nu mogelijk om binnen het notificatiecentrum zes elementen tegelijk te besturen. Het gaat om apparaten, scènes, regels, groepen en tijdscontroles. De functie kan geactiveerd worden door in het instellingenmenu van de app bepaalde elementen in te schakelen.
  • Makkelijker aan- en uitzetten: alle elementen kunnen nu makkelijker en sneller aan- en uitgezet worden. Nu hoef je enkel nog maar te tikken op een element om in te stellen of dit aan of uit moet staan.
  • Verbeterde feedback binnen http-apparaten: als je een http-apparaat inschakelt, krijg je nu direct visuele feedback. Ook veranderen de kleuren van icoontjes, waardoor het nog duidelijker moet zijn dat er veranderde instellingen zijn.

Ook stelt Devolo dat de app nu een stuk stabieler en sneller werkt. Het bedrijf zegt verder “continu te werken aan nieuwe en praktische functies.” Wanneer de update naar Android komt is nog niet zeker.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.