Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Stofzuiger Neato D7 Connected ondersteunt Alexa, Google Home en meer

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2017, 9:08 CategorieHuishoudelijke apparaten

Neato heeft de Neato D7 Connected aangekondigd, een robotstofzuiger met ondersteuning voor Alexa, Google Home en IFTTT. Het apparaat zou vanaf het vierde kwartaal van 2017 beschikbaar moeten zijn voor een prijs van 899 euro.

Dit is de Neato D7 Connected

Tijdens IFA 2017 heeft Neato de D7 Connected onthuld. Dit is de meest slimme robotstofzuiger die het bedrijf ooit gelanceerd heeft. Het design van de Neato D7 Connected leunt op het design van de D3 en D5 die eerder waren uitgebracht (en heeft de vorm van de D), terwijl er onder de motorkap nieuwe functies zitten die omgevingen beter in kaart kunnen brengen. Ook is er een integratie met IFTTT aangekondigd. De robotstofzuiger is in staat een compleet beeld te maken van de kamers die het moet stofzuigen, zodat het daarna z’n werk kan doen.

Dat gebeurt via Neato’s FloorPlanner Advanced Mapping en Cleaning Technology. De gemaakte kaart wordt de Cleaning Map genoemd. Wanneer de kaart af is, wordt die MyFloorPlan genoemd. Binnen de app op smartphones kan MyFloorPlan worden geraadpleegd. Daar kan worden aangegeven waar de robotstofzuiger juist niet mag komen. Je hebt hier dus niet lang fysieke objecten voor nodig. Uiteraard is er een robuust zuigsysteem, een ultraperformance filter, een turbomode en een verbeterd borstelsysteem.

Naast IFTTT zal de Neato D7 Connected ook Google Home en Amazon Alexa gaan ondersteunen. Mocht er een update zijn voor de slimme stofzuiger, dan kan die over-the-air worden uitgevoerd — je hoeft het apparaat dan dus niet te koppelen aan bijvoorbeeld een pc. De D7 Connected zal vanaf het vierde kwartaal van 2017 beschikbaar zijn voor een prijs van 899 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.