Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Amazon ontwikkelt deurbel die postbode eenmalig kan binnenlaten’

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2017, 9:24 CategorieVeiligheid en beveiliging

Amazon werkt naar verluidt aan een slimme deurbel die een postbode eenmalig toegang kan geven tot je huis. Zo kan de postbode toch een pakket bezorgen wanneer je niet thuis bent, is het idee achter het mogelijke product.

Slimme deurbel van Amazon – gerucht

CNBC meldt dat Amazon werkt aan een manier waarop het bedrijf kan garanderen dat je pakketje gegarandeerd binnenkomt. Het bedrijf schijnt in gesprek te zijn met Phrame, een fabrikant van een ‘slim’ nummerbord waar ook een klein kastje achter zit voor het veilig opbergen van je autosleutel. Phrame meldt dat mensen in staat zijn aan bezorgers eenmalige toegang te verlenen tot de achterbak, zodat een pakketje bijvoorbeeld bezorgd kan worden. Maar dit is niet altijd handig: want als jij er niet bent, is je auto er vaak ook niet.

Daarom werkt Amazon mogelijk aan een slimme deurbel, die hetzelfde idee zal dragen. Een pakketbezorger zou dan één keer naar binnen kunnen per bezorging. Dit is al mogelijk met andere slimme sloten en beveiligingssystemen van bijvoorbeeld August. Helaas hebben beide bedrijven geen commentaar willen leveren over dit nieuwe product. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat de online winkelgigant een dergelijk product op de markt wil uitbrengen. Mensen ergeren zich vaak ontzettend aan pakketjes die niet zijn bezorgd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.